Bëhuni gati. Keto vende nuk do të kenë rryme sipas ketyre orareve

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, demontimi i shtyllave 10 kV në Dumnicë te Tihovcët.

25.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit