Forma e buzëve tregon se kush jeni në të vërtetë

Secili prej nesh është unik dhe ka karakteristika dalluese. Përsosmëria është padyshim një mit dhe në këtë pikë a nuk është bukuria e gjërave në papërsosmëritë e tyre?

Fytyrat tona zbulojnë shumë për personalitetet tona dhe zbulojnë si cilësitë, ashtu edhe të metat tona. Nëse jeni kurioz të dini më shumë dhe nëse pyesni veten se çfarë zbulojnë buzët për ju, ky artikull ju vjen në ndihmë.

Buzë të mëdha dhe të plota
Buzët e plota tregojnë natyrshëm një person miqësor, i cili e do kontaktin shoqëror dhe flet gjerësisht për bujarinë e tij. Njerëzit me buzë të plota vlerësohen shumë, ata veçohen për pasionin e tyre dhe tregojnë një shije mjaft të theksuar për botën. Ata janë të domosdoshëm për një mbrëmje dhe janë të parët që ftohen në udhëtime në grup për shkak të popullaritetit të tyre.

Buzë normale

Njerëzit me buzë normale i japin përparësi harmonisë së qenies së tyre dhe ekuilibrit të jetës së tyre. Gjithashtu ata janë miq dhe kolegë të shkëlqyeshëm që kanë një komunikim konfidencial, gjë që mund ta bëjë spontanitetin e tyre pak të sikletshëm për të tjerët. Ata favorizojnë arsyen dhe logjikën mbi ndjenjat dhe emocionet dhe ndonjëherë mund të jenë shumë pa kompromis në vendimet e tyre.

Buza e poshtme është më e madhe se ajo e sipërme

Kjo formë zakonisht i ngjan një përbuzjeje të një fëmije! Këta njerëz cilësohen si dinamik dhe me një ndjenjë të fortë aventure, ata duan udhëtimet, të bëjnë joga, të shijojnë jetën, të argëtohen dhe të mashtrohen. Ata besojnë plotësisht se jeta është menduar të përtypet dhe vështirë se mund të ndikohen nga pesimizmi i bashkëmoshatarëve të tyre. Me flakërimet e tyre krijuese dhe zbutjen e gjallë, ata shpesh kanë një personalitet të ndritshëm dhe të shoqërueshëm.

Buza e sipërme është më e madhe se buza e poshtme

Njerëzit, të cilët kanë buzën e sipërme më të madhe se ajo e poshtme zakonisht kanë zemrën në duart e tyre dhe në pjesën më të madhe të rasteve ua kushtojnë të tjerëve. Ata janë të sjellshëm dhe të ndjeshëm, por është gjithashtu e rëndësishme që ata të jenë në qendër të vëmendjes sepse nëse neglizhohen, ata mund të reagojnë në mënyrë të dhunshme dhe të lëndojnë me veprimet dhe fjalët e tyre.

Buzët e holla