Ganimete Musliu: Epoka e Hashim Thaçit nuk përseritet edhe 100 vjet, Kurti ka dështuar

Ganimete Musliu: Epoka e Hashim Thaçit nuk përseritet edhe 100 vjet, Kurti ka dështuar

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu në një intervistë për NewBorn ka folur për shumë tema, përfshirë edhe një deklaratë të saj bërë për fondin e Ushtrisë së Kosovës.Sponzor

Poashtu Musliu ka folur edhe për qeverisjes ndër vite të Kosovës, ku ka thënë se qeverisja e Thaçit nuk do të përseritet edhe 100 vjet.

Ajo ka treguar poashtu se kur i ka pasur kontaktet e fundit me Thaçin dhe Veslin.

Ndërsa për Qeverinë Kurti ka thënë se ka dështuar totalisht.