KEDS tregon se ku do te ketë nderprerje te rrymes per diten e Premte

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të shtunën në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve dhe sipas ditëve:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva  (kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet: