KEK njofton per nderprerjet e rrymes. Ky është orari sipas regjioneve

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të hënën (06.02.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë-Kosova  do të ndërprehet:

LP 10kV LP 10 [kV] –J26 Fabrika e Ushqimit të Kafshëve (kodi: 15018011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fabrika e Ushqimit te Kafshëve.

Arsyeja: Shkyçe për siguri – dislokimi i kabllove, punimi i lidhëses.

Prizren

Prizren