Këto janë vëndet ku do te ketë ndërprerje të rrymës gjatë dites së marte

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të martën (17.01.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë 

1.

Nga TS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology-BRRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, riparimi i ormanit në TS Jashanicë Bajraktarët.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology – BRRE.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me energji elektrike mbetet Led Light Tehnology – BRRE.