Këto vende do te kenë ndërprerje të rrymes deri në 6 orë (26.01.2022)

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot dhe nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

26.01.2023

1.

Nga Stabilimenti 10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gjakova I (kodi: 81000115) nga ora 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 10/0.4[kV] TS 41(kodi: 81000115353) nga ora 10:00 deri 16:00

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ormanit të tensionit të ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorit dhe ormanit të tensionit të ulët.