Marketing

Pse të reklamoni në ALBNEWS?


Një mundësi e mirë informimi, atraksion në tregun medial kosovar, një adresë për sensacion. Janë shumë arsye se përse portali gazeta-albnews.com është më i klikuari, ndjekuri dhe lexuari ndër shqiptar. Portali ynë ka klikueshmëri të lartë dhe ndjekës besnik. Lajmet e dorës së parë kanë bërë që gazeta-albnews.com të ndiqet me intensitet të lartë dhe të jetë burim lajmi.


Formati i veçantë, struktura e lajmit dhe ekskluziviteti, bëjnë që ne të kemi për ditë e më shumë popullaritet dhe të bëhemi pikë referimi për njerëz të ndryshëm që duan të dinë më shumë për aktualitetin, të njohurit dhe shumë gjëra të tjera. I ideuar dhe ndërtuar me shumë kujdes dhe finesë, www.gazeta-albnews.com ja ka arritur qëllimit që të jetë në qendër të vëmendjes dhe të bëjë për vete numër enorm lexuesish.
Portali është themeluar në janar të vitit 2017 nga stafi i revistës “ALBNEWS?”. Qëllimi i themelimit të portalit është ofrimi i alternativës në marrjen e informatave në mënyrë profesionale dhe në kohë sa më të shpejtë.


Sot, krenaria e portalit është politika unike dhe vizita mujore që shkon në mbi 200 mi shikime. 40% e shikimeve nga Diaspora.
Në ALBNEWS, gjenden ato që nuk mund të lexohen diku tjetër.

NA KONTAKTONI

FACEBOOK @albnews EMAIL info@gazeta-albnews.com