Nagavci pyetet 10 herë për 10 vjet studime, por refuzon të përgjigjet për mesataren e diplomes

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka refuzuar të përgjigjet pyetjes së T7 për mesataren e ulët në studimet master dhe kohëzgjatjen e këtyre studimeve. 

Ajo është pyetur dhjetë herë për të njëjtën pyetje, por nuk ka dhënë përgjigje.

Ekipi i televizionit T7, ka ndjekur nga pas Nagavcin nga Ministria e Arsimit deri në Parlament duke ia kërkuar një përgjigje por ajo ka refuzuar. 

Për më shumë shikoni kroniken: