Përfitimet e jashtëzakonshme shëndetësore nga konsumimi i ullinjve

Fruti magjik i Mesdheut është një dhuratë e natyrës për shëndetin tonë. Ushqimi i mirë për zemrën Falë acideve yndyrore të pangopura, ullinjtë ndihmojnë në uljen e LDL-së, pra kolesterolit “të keq”, ndërkohë që luftojnë rrezikun e sulmit në zemër dhe presionit të lartë të gjakut. Për më tepër, vetitë e fuqishme antioksidante të polifenoleve […]